Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τα αποτελεσματα της FOOTBALL LEAGUE

«Βασίλισσα» στην κορυφή




Συγκάτοικο στην κορυφή της Football League απέκτησε ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανιών ήρθε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό και την ίδια στιγμή η Βέροια επικρατούσε 2-0 του Διαγόρα κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 






Στο γήπεδο του Μάλεμε, Πλατανιάς και Πανσερραϊκός πρόσφεραν πολύ ωραίο θέαμα στους θεατές που βέβαια θα προτιμούσαν να δουν τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ναζλίδη, δεν κατόρθωσε όμως, να διατηρήσει το προβάδισμά του και στο 53’ ο Βρούτσινα διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 


Πλατανιάς (Καβακάς): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Θεοδωρέλης, Ραπτάκης, Πότσι, Μαρτσάκης (64' Τσεσμελής), Γκονζάλες (82' Δρακάκης), Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Δράμι. 


Πανσερραϊκός (Δημητρίου): Γουμαγιας, Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ανάκογλου (78' Ντα Κόστα), Στεφανίδης, Γκόμεζ (66' Γκόμεζ), Βρούτσινα (86' Τσαούσης), Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Δ. Τριανταφύλλου. 




Αντίθετα, στη Βέροια οι φίλοι της «Βασίλισσας του Βορρά» έφυγαν με πλατιά χαμόγελα από το γήπεδο, αφού η νίκη της ομάδας με σκορ 2-0, συνδυάστηκε από την κατάκτηση της κορυφής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Λανγκλέ και με τη συμπλήρωση 26 λεπτών ο Ολαϊτάν «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα. 


Οι συνθέσεις των ομάδων: 


Βέροια (Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Καλτσάς (84' Τζημογιάννης), Καλογέρης, Βεργώνης, Λανγκλέ (46' Τάντιτς), Ολαϊτάν, Κάντι (77' Λαναρής). 


Διαγόρας (Τσιβρινής): Πονηρός, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου (77' Χατζηπέτρος), Μπακάλης, Μαλλιάκας, Μπαούρης, Χατζηκοσμάς, Επιφάνης (37' Τσίτσης), Αυγενικού, Ρούσσος (57' Λερογιάννης), Μαριεττάκης. 


Αναλυτικά, η 8η αγωνιστική:: 


Παρασκευή, 16/12 


Πανθρακικός-Ηρακλής Ψαχνών 1-0 
(44' Μίνγκας) 


Σάββατο, 17/12 


Βύζας Μεγάρων-Καλλονή 1-1 
(61' Ηλιόπουλος-74' Βλαστέλλης) 


Θρασύβουλος-Αγροτικός Αστέρας 0-1 
(55' Ασπρίδης) 


Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0 
(90+4' Κοντέων) 


Κυριακή, 18/12 


Βέροια-Διαγόρας 2-0 
(3’ Λανγκλέ, 26’ Ολαϊτάν) 


Πλατανιάς-Πανσερραϊκός 1-1 
(42’ Ναζλίδης – 53’ Βρούτσινα) 


Εθνικός Αστέρας-Παναχαϊκή 15:00 
Λάρισα-Αναγέννηση Επανομής 
Καλλιθέα-Φωκικός 


Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: 


Παναχαϊκή-Αγροτικός Αστέρας 
Αναγέννηση Επανομής-Εθνικός Αστέρας 
Φωκικός-Θρασύβουλος 
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Λάρισα 
Ηρακλής Ψαχνών-Καλλιθέα 
Διαγόρας-Πιερικός 
Πανσερραϊκός-Πανθρακικός 
Καλλονή-Βέροια 
Βύζας Μεγάρων-Πλατανιάς




ΠΗΓΗ : www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου