Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Φεύγει από την ελληνική αγορά η Ladbrokes!


Εξ απήνης έπιασε τους Έλληνες παίκτες η απόφαση της Ladbrokes να κόψει τους δεσμούς της με την ελληνική αγορά. Η εταιρία καλεί τους παίκτες να κλείσουν τους λογαριασμούς τους άμεσα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρία στο exipiretisi@ladbrokes.com για όλες τις λεπτομέρειες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν και οι εταιρίες έχουν προθεσμία μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες με το ελληνικό Κράτος, ωστόσο είμαστε μάλλον μακριά από ένα ξεκάθαρο τοπίο στα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια.

Την ίδια ώρα, έχει ήδη δημοσιοποιηθεί το όνομα της Goldbet, μιας εταιρίας με μικρό έρεισμα στην ελληνική αγορά, ως της μόνης (μέχρι τώρα) που έχει ήδη ζητήσει να υπαχθεί στο φορολογικό καθεστώς και ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη εργασιών στην Ελλάδα. Η εταιρία έχει λάβει ήδη το ΑΦΜ της, αφού διευθέτησε τις εκκρεμότητες για το έτος του 2010.

Το email που έχει σταλεί από τη Ladbrokes στα μέλη της, αναφέρει: 

Αγαπητέ/ή ......, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των νομοθετικών αλλαγών η Ladbrokes θα σταματήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2012. Συνεπώς οι εγγραφές και η αποδοχή στοιχημάτων στην Ιστοσελίδα μας διακόπτονται με άμεση ισχύ.

Σας παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα όλα σας τα κεφάλαια από τον λογαριασμό σας στη Ladbrokes. Οι Πόντοι Παικτών Πόκερ για τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν ως συνήθως. Όλα τα ενεργά στοιχήματα θα συνεχίσουν να ισχύουν και οι πληρωμές τους θα γίνουν με βάση των γενικών όρων και προϋποθέσεων των στοιχημάτων.

Για να πραγματοποιήσετε ανάληψη του υπολοίπου του λογαριασμού σας, απλά συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Ladbrokes και στην καρτέλα «Ταμείο», επιβεβαιώστε ότι τα στοιχεία σας είναι σωστά και πραγματοποιήστε την ανάληψη όπως συνήθως. Μετά την επεξεργασία του αιτήματος της ανάληψης σας θα λάβετε τα χρήματα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Θα ισχύσουν οι Όροι και οι Προϋποθέσεις της Ladbrokes για τις αναλήψεις.

Η υπηρεσία θα παραμείνει διαθέσιμη έως τις 11 Ιανουαρίου του 2012, μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορείτε να αποσύρετε τα κεφάλαια σας μόνο μέσω της εξυπηρέτησης των πελατών.

Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία σας έχει προκαλέσει αυτή η απόφαση και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωση σας στη Ladbrokes.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω email στο care@Ladbrokes.com (στα Αγγλικά) ή στο exipiretisi@ladbrokes.com (στα Ελληνικά).

Με εκτίμηση,
Ladbrokes



ΠΗΓΗ : www.pokerlobby.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου