Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έρχονται οι Άραβες στην Αθήνα



Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τα επόμενα 24ώρα στην ομάδα του Παναθηναϊκού αναφορικά με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Στην Ελλάδα αναμένονται τα «μεγάλα κεφάλια» της εταιρείας που έχει καταθέσει την πρότασή της για το «τριφύλλι». Επενδύσεις σε πολλούς τομείς θέλουν να κάνουν οι Σαουδάραβες.



Αρχικά, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, θέλησε να ελέγξει το κατά πόσο ίσχυαν τα έγγραφα που αφορούσαν τα 15 εκατομμύρια Ευρώ. Τόσο τα χρήματα όσο και τα υπόλοιπα έγγραφα που απαιτούσε ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» φαίνεται πως είναι… απόλυτα εντάξει, με αποτέλεσμα το θέμα να προχωράει και να αναμένεται μέσα στις επόμενες δύο ημέρες και συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου να τακτοποιηθούν τα διαδικαστικά.
AL SAUD


Μάλιστα, σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει, στην Αθήνα, αναμένεται να βρεθούν ορισμένα από τα μεγάλα κεφάλια της εταιρείας που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι τελικές διαδικασίες. Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη εταιρεία, δεν ενδιαφέρεται για επενδύσεις μόνο στον Παναθηναϊκό αλλά και σε άλλους τομείς στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα το κλιμάκιο που θα φτάσει στην χώρα μας, να έχει προγραμματίσει συναντήσει και με άλλους παράγοντες.


Όπως και να ‘χει πάντως, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, ενώ άπαντες περιμένουν και το σχέδιο νόμου, το οποίο θα επιτρέψει σε μη Έλληνες να έχουν στην κατοχή τους έναν σύλλογο της Super League. ...


ΠΗΓΗ:http://www.e-bet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου