Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Συμπληρώθηκε το παζλ



Έπεσε η αυλαία της φάσης των ομίλων του φετινού Europa League. Μπριζ, Ατλέτικο και Μέταλιστ τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις του έβδομου, όγδοου και ένατου γκρουπ. 




Η Αλκμάαρ με το ισόπαλο 1-1 με την Μέταλιστ πέρασε ως δεύτερη από τον 7ο όμιλο, καθώς η νίκη της Αούστρια Βιέννης με 2-0 επί της Μάλμε δεν έφτανε για να αλλάξει την κατάσταση.
Το «Χ» βόλευε τις Μπράγκα και Μπρίζ, οι οποίες προκρίθηκαν, ενώ εκτός από τον 8ο όμιλο έμεινε η Μπέρμιγχαμ, αν και επικράτησε 1-0 της Μάριμπορ.


Η Σέλτικ δεν κατόρθωσε να πάρει το πολυπόθητο «διπλό» στην Ιταλία και αποκλείστηκε με το 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε. Άνετα η Ατλέτικο Μαδίτης επιβλήθηκε 3-1 της Ρεν . 
Εκτός Europa League έμεινε από πολύ νωρίς η Τότεναμ! Η ήττα της ομάδας του Χάρι Ρέντναπ από τον ΠΑΟΚ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» αποδείχτηκε καθοριστική, καθώς δεν κατάφερε στην 6η και τελευταία αγωνιστική να πάρει την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.


Την παρουσία του εξασφάλισε και το Αννόβερο που πήρε την δεύτερη θέση από τον 2ο όμιλο, επικρατώντας 3-1 της Βόρσκλα στην «AWD-αρένα», ενώ πρώτη βγήκε η Σταντάρ Λιέγης, που επιβλήθηκε 1-0 εκτός έδρας της Κοπεγχάγης. 


Τυπική διαδικασία ήταν ο τρίτος όμιλος, με την PSV Αϊντχόβεν να επικρατεί 2-1 της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Αντίθετα, η προκριμένη ως δεύτερη από την προηγούμενη αγωνιστική Λέγκια έχασε 2-0 από την Μακάμπι Τελ-Αβίβ εκτός έδρας. ...


ΠΗΓΗ : http://www.e-bet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου