Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα ίδια… Πάντελιτς μου


Πάλι τα ίδια Μάρκο; 

Όταν ο Πάντελιτς παίζει στο πρωτάθλημα σκοράρει και τώρα σιγά μην του… γλίτωνε το Κύπελλο Ελλάδας. 

Με δύο γκολ του Σέρβου επιθετικού και ένα από τον Αμπντούν, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Πιερικού και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης, ολοκληρώνοντας με θετικό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2011. 

Καλή εμφάνιση από Μόνχε και Γέστε. 

Δεν… ξετρέλανε κάποιον το θέαμα που παρακολούθησε στο γήπεδο της Κατερίνης. Μία ο αγωνιστικός χώρος, μία ό,τι ο Ολυμπιακός δεν είχε ήθελε να κουραστεί. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την ουσία (1-3) και ολοκλήρωσαν με θετικό τρόπο το 2011. 

Ίδια η εικόνα και στα δύο ημίχρονα. Ο Ολυμπιακός -όπως αναμενόταν- την κατοχή και τον Πιερικό να περιμένει τις ευκαιρίες του. Αρκετά κινητικοί και με όρεξη ήταν οι Μόνχε και Αμπντούν, την ώρα που οι αντίπαλοι εξτρέμ, δεν πέρασαν αρκετές φορές την σέντρα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Πάντελιτς, το οποίο είχε κερδίσει ο Αργεντινός. Όμως, μία στημένη φάση των γηπεδούχων άγχωσε λίγο τους «ερυθρόλευκους» (1-1). Τελικά το δεύτερο γκολ του Σέρβου επιθετικού έστειλε τους Πειραιώτες προηγούμενους στα αποδυτήρια. 

Τα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο. Όρεξη… μηδέν και άντε να τελειώνουμε. Ο Πιερικός «έκρουσε» το καμπανάκι στο 55’, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έδωσε και πολύ σημασία. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε διατηρούσαν την κατοχή και με γκολ του Αμπντούν στο 70’, ύστερα από ωραία κάθετη του Γέστε, ουσιαστικά τελείωσαν το ματς. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος, το μυαλό των Πειραιωτών ήταν στο… ταξίδι της επιστροφής. 

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (37’ Ποτουρίδης), Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (46’ Τοροσίδης), Γέστε (87’ Φουστέρ), Αμπντούν, Μόνχε, Πάντελιτς. 

Πιερικό (Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Ιντζόγλου, Τόσκας, Κοντέων, Ελευθεριάδης (76’ Πουρτουλίδης), Πέντα, Μπλαζέφσκι (90+1’ Τσικαδέρης). 







ΠΗΓΗ : www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου