Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μπατίστ: «Θα πετύχει σημαντικά πράγματα και φέτος ο Παναθηναϊκός»



Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα πετύχει σημαντικά πράγματα όταν φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του εξέφρασε ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος τόνισε πως η άμυνα είναι αυτή που πάντα δίνει τίτλους στην ομάδα.

«Το να κερδίζεις είναι πάντα καλό. Η νίκη δεν ήρθε όπως θέλαμε, με μια καλή εμφάνιση, όμως η νίκη πάντα βελτιώνει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Θέλαμε, όμως, να τελειώσουμε το 2011 με νίκες. Βέβαια, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα για να πετύχουμε το στόχο μας», είπε αρχικά στην αθλητική εφημερίδα «Πράσινη» ο Μάικ Μπατίστ για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ.


Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να διαγράψει κάτι από το 2010, ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού είπε: «Δεν νομίζω ότι θέλω να διαγράψω κάτι από τον χρόνο που μας πέρασε. Ακόμα και οι ήττες που κάναμε τη χρονιά που πέρασε ήταν υπερπολύτιμες. Ήταν μάθημα για μας, για να γίνουμε καλύτεροι. Οι νίκες, βέβαια, πάντα είναι ωραίες και σε βοηθάνε για τη συνέχεια, μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου. Πας με αυτοπεποίθηση για να κερδίσεις και το επόμενο παιχνίδι. Έτσι είναι αυτά. Για αυτό δουλεύουμε σκληρά και προπονούμαστε καθημερινά, για να μπορούμε να έχουμε επιτυχίες».


Αναφορικά με τις ευχές του για το 2011 είπε: «Πρώτα από όλα να είμαι όλοι υγιείς. Ήδη, έχουμε δύο συμπαίκτες μας που έχουν πρόβλημα και τους περιμένουμε να γυρίσουν και να μας βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια. Για να πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, να έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και να είμαστε πιο σοβαροί. Τα προηγούμενα χρόνια έπειτα από κάθε κατάκτηση της Euroleague, αποκλειόμαστε στο Top 16, ο στόχος μας φέτος λοιπόν είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτό θέλουμε να πετύχουμε σε πρώτη φάση. Εμείς θα κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά, κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι να πετύχουμε».


Στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ο Μάικ Μπατίστ ευχήθηκε: «Θέλω να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά και να είναι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε όπως κάνετε μέχρι τώρα, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Μακάρι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να είστε όλοι εκεί».


Κλείνοντας, ο Αμερικανός άσος του «εξάστερου» τόνισε: «Η άμυνα πάντα μας δίνει τίτλους. Πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε σε αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ότι πέρυσι. Έχουμε πολλά όπλα στην επίθεση και τα πάμε καλά, αλλά η γνώμη μου είναι ότι στην άμυνα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Τα πάντα είναι η άμυνα. Αν το πετύχουμε, θα είναι καλό για μας. Δεν νομίζω ότι είμαστε μακριά από το 100%. Θέλουμε να φτάσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και πιστεύω ότι όταν το κάνουμε θα πετύχουμε σημαντικά πράγματα».

ΠΗΓΗ:http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου