Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

PREMIER LEAGUE


ΑΓΩΝΕΣ :
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
ΑΡΣΕΝΑΛ - Κ.Π.Ρ.
ΜΠΟΛΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ
ΤΣΕΛΣΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΦΟΥΛΑΜ
ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.         -         ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στην Boxing Day διέλυσε με 5-0 την Γουίγκαν και παράλληλα εκμεταλλευόμενη τη "γκέλα" της Σίτι βρέθηκε στην κορυφή. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι "κόκκινοι διάβολοι" προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με το γκολ το οποίο πέτυχε ο Παρκ, ενώ τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα μετά την αποβολή του Σάμον στο 39ο λεπτό. Μεγάλος πρωταγωνιστής πάντως της αναμέτρησης ήταν ο Μπερμπάτοφ ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από πέντε σερί νίκες, έχει καταφέρει στο διάστημα αυτό να πετύχει 17 τέρματα και δείχνει να βρίσκει και πάλι ρυθμό. Εντός έδρας έχει επτά νίκες (7-1-1). 

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Η Μπλάκμπερν την τελευταία αγωνιστική αγωνίστηκε κόντρα στην Λίβερπουλ στο "Ανφιλντ" και έχοντας και την τύχη με το μέρος της κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να προηγηθεί με το αυτογκόλ του Ανταμ, ισοφαρίστηκε από τον Μάξι στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου, ενώ στη συνέχεια παρότι δέχθηκε πολύ μεγάλη πίεση κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Τα "ρόδα" παραμένουν στην τελευταία θέσει του βαθμολογικού πίνακα, ενώ εκτός έδρας παραμένουν από την αρχή της χρονιάς χωρίς νίκη (0-5-4). Στο "Ολντ Τράφορντ" έχουν πολύ άσχημη παράδοση, καθώς μετράνε επτά διαδοχικές ήττες από τη Γιουνάιτεντ. Χωρίς νίκη η Μπλάκμπερν από τις 3/12.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ:Νέο πλήγμα ο τραυματισμός του Εβανς μένει εκτός για δύο εβδομάδες. Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φάμπιο (έχει λίγες ελπίδες) παραμένουν εκτός, όπως και οι Γιανγκ, Φλέτσερ, ’ντερσον, Κλέβερλι και Όουεν.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ:Αμφίβολος ο βασικός πορτιέρο Ρόμπινσον. Εκτός μένουν οι Σαλγάδο, Γκρέλα, Ολσον, Νέλσεν και Ζιβέ. Ελπίδες επιστροφής για τον αμυντικό Νταν.

ΕΔΡΑ
7-1-1
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
0-5-4



        ΑΡΣΕΝΑΛ                    -                    Κ.Π.Ρ.



ΑΡΣΕΝΑΛ: Η Αρσεναλ την περασμένη αγωνιστική δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη "γκέλα" της Τσέλσι και έμεινε στο 1-1 στο "Εμιρεϊτς" με τη Γουλβς, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Οι "κανονιέρηδες" προηγήθηκαν νωρίς στο παιχνίδι με τον Ζερβίνιο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να φτάσουν στη νίκη, χάνοντας πάντως πολλές ευκαιρίες, με τον προτιέρο Χένεσεϊ να κατεβάζει τα ρολά για τους "λύκους". Είδηση αποτελεί ασφαλώς ότι ο Τιερί Ανρί είναι και πάλι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα των "κανονιέρηδων" ως δανεικός από τη Νέα Υόρκη για δύο μήνες. Η Αρσεναλ βρίσκεται στη 5η θέση ενώ στο "Εμιρεϊτς" φέτος έχει έξι νίκες (6-2-1). 

ΚΠΡ: Η ΚΠΡ την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να φύγει από το "Λίμπερτι" με το βαθμό κόντρα στη Σουόνσι. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φτάσει εν τέλει στην ισοφάριση, με τον τεχνικό της Γουόρνοκ μετά το τέλος του αγώνα να τα βάζει με το διαιτητικό τρίο. Η ΚΠΡ μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 16η θέση της Premier και οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι "ρέιντζερς" δεν έχουν νίκη στην τελευταία εξάδα αγώνων τους με μόλις δύο κερδισμένους βαθμούς, ενώ εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχουν πετύχει τρεις νίκες (3-1-5), και μάλιστα περισσότερες από ότι στο "Λόφτους Ρόουντ" όπου έχουν μόνο μια.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΑΡΣΕΝΑΛ:Εκτός οι τερματοφύλακες Φαμπιάνσκι και Μανόνε, οι μπακ Γκιμπς, Σανιά, Σάντος και Τζένκισον, καθώς και οι Γουίλσιρ και Ντιαμπί.

ΚΠΡ:Εκτός παραμένουν οι Φέρντιναντ, Μέρφι, Χαλς και Ντάιερ παραμένουν εκτός, επιστρέφει ο Σον Ράιτ-Φίλιπς.

ΕΔΡΑ
6-2-1
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
3-1-5




       ΜΠΟΛΤΟΝ                   -                    ΓΟΥΛΒΣ



ΜΠΟΛΤΟΝ: Η Μπόλτον δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της επί της Μπλάκμπερν καθώς την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση, ηττήθηκε μέσα στο "Ρίμποκ" από τη Νιούκαστλ με 2-0. Ηταν τόσο άσχημη οι εμφάνιση της Μπόλτον που μάλιστα στο φινάλε του αγώνα οι οπαδοί της την αποδοκίμασαν, με τον Κόλι να ζητά την συμπαράσταση τους. "Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας και όχι απέναντι της. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς, γνωρίζοντας ότι είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς". Η Μπόλτον στην τελευταία εξάδα αγώνων της έχει πέντε ήττες ενώ συνολικά με 41 τέρματα παθητικό διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Στο "Ρίμποκ" φέτος σε εννέα παιχνίδια έχει οκτώ ήττες (1-0-8)! 

ΓΟΥΛΒΣ: Η Γουλβς την περασμένη Τρίτη έχοντας και την τύχη με το μέρος της κατάφερε να φύγει από το "Εμιρεϊτς" με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Αρσεναλ. Παρότι οι "λύκοι" βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από το τέρμα του Ζερβίνιο κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Φλέτσερ και στη συνέχεια με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα τους Χένεσι κράτησαν το αποτέλεσμα, ολοκληρώνοντας μάλιστα την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μιλίγιας. Η Γουλβς προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, ενώ στην τελευταία εξάδα αγώνων της έχει μόλις μια νίκη. Η ομάδα του ΜακΚάρθι βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 16 βαθμούς. Εκτός έδρας οι "λύκοι" έχουν μόλις μια νίκη (1-2-6). *2-1-0 την τελευταία 10ετία.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΜΠΟΛΤΟΝ:Εκτός ο αριστερός μπακ Αλόνσο. Αμφίβολος λόγω ίωσης ο δεξιός μπακ Στέινσον.

ΓΟΥΛΒΣ:Τιμωρημένος ο Μιλίγιας. Εκτός ο χαφ Οχάρα, αμφίβολος ο Εντουαρντς.

ΕΔΡΑ
1-0-8
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
1-2-6



       ΤΣΕΛΣΙ                    -                    ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ



ΤΣΕΛΣΙ: Ολοένα και απομακρύνεται ο στόχος της κατάκτησης του φετινού τίτλου από την Τσέλσι που πλέον βρίσκεται στο -11 από την κορυφή. Οι "μπλε" δεν τα κατάφεραν ούτε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Φούλαμ στη Boxing Day μένοντας στο 1-1 στο "Στάνφορντ Μπριτζ" σε ένα παιχνίδι όπου μάλιστα προηγήθηκαν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Μάτα. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την ομάδα του Βίλας Μπόας που έχει να κερδίσει από τις 12 Δεκεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει με 2-1 της Σίτι. Πλέον οι "μπλε" παίζουν με την πλάτη στο τοίχο και η νίκη κόντρα στη Βίλα είναι μονόδρομος. Καλή η παράδοση για την Τσέλσι αφού παραμένει αήττητη από τη συγκεκριμένη αντίπαλο από το 2002 έχοντας μάλιστα 6 νίκες σε 10 παιχνίδια (6-3-1). 

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Η Αστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα μάλλον μέτριο ποιοτικά παιχνίδια, κατάφερε έχοντας κυρίως καλή αμυντική λειτουργία να φύγει από το "Μπριτάνια" με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) κόντρα στη Στόουκ. Απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλο της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά ούτε και η ίδια ήταν ιδιαίτερα απειλιτική. Παραμένη χωρίς νίκη στα τρια τελευταία παιχνίδια της έχοντας σ' αυτό το διάστημα μόλις ένα κερδισμένο βαθμό. Μέχρι η μέχρι στιγμής πορεία των "χωριατών" που βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας η Βίλα δείχνει εξαιρετικά αδύναμη έχοντας μάλιστα μόλις μια επιτυχία. Θα παραταχθεί και σήμερα με αρκετές απουσίες.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΤΣΕΛΣΙ:Εξέτισε και επιστρέφει ο Ραμίρες. Αμφίβολοι οι Μίκελ και Ιβάνοβιτς.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ:Αμφίβολος είναι ο Ντάρεν Μπεντ. Εξέτισε ο δεξιός μπακ Χάτος. Εκτός παραμένει ο πορτιέρο Γκίβεν.

ΕΔΡΑ
6-1-2
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
1-6-2



        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ                  -                  ΦΟΥΛΑΜ



ΝΟΡΙΤΣ: Η Νόριτς την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε στο "Κάροου Ρόουντ" την Τότεναμ από την οποία πάντως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-0. Τα "σπιρούνια" κυριάρχησαν πλήρως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχαν ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερο σκορ, ενώ από την πλευρά τους τα "καναρίνια" δεν μπόρεσε να απειλήσουν παρά μόνο σε δύο καλές στιγμές των Χολτ και Μόρισον. "Είναι απογοητευτικό που χάσαμε, αλλά παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι γεμάτη ποιότητα", το σχόλιο του Λάμπερτ. Η Νόριτς μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η πορεία της κρίνεται επιτυχημένη, αφού το καλοκαίρι θεωρούνταν ως από τα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες (4-2-3). 

ΦΟΥΛΑΜ: Η Φούλαμ ανήμερα της Boxing Day κατάφερε να κάνει την έκπληξη και έφυγε από το "Στάμφορντ Μπριτζ" με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο τοπικό ντέρμπι με την Τσέλσι. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές της επανάληψης από το γκολ του Μάτα κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά γρήγορα με τον Ντέμπσεϊ και στη συνέχεια με καλή αμυντική λειτουργία κράτησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό ξεπέρασε τη συντριβή από τη Γιουνάιτεντ και παράλληλα έβαλε ακόμη ένα βαθμό στο σακούλι. Εκτός έδρας έχει τη χειρότερη επίθεση με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό, ενώ έχει πετύχει μόλις μια νίκη (1-4-4). Κόντρα στη Νόριτς πάντως έχει καλή παράδοση, αφού από το 1998 ανεξαρτήτως έδρας σε έξι παιχνίδια παραμένει αήττητη έχοντας μάλιστα και πέντε νίκες (5-1-0).

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΝΟΡΙΤΣ:Εκτός σε ένα ακόμη παιχνίδι μένουν ο Γουόρντ, Βον και Αγιάλα.

ΦΟΥΛΑΜ:Εκτός οι Σβάρτσερ, Γκριγκέρα, Ντέιβις, Ζαμόρα. Αμφίβολος είναι ο φορ Τζόνσον.

ΕΔΡΑ
4-2-3
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
1-4-4



        ΣΤΟΟΥΚ                 -                    ΓΟΥΙΓΚΑΝ



ΣΤΟΟΥΚ: Η Στόουκ την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αστον Βίλα, μένοντας στο 0-0 και χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στη πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι "πότερς" έφτασαν κοντά στο γκολ άπό την κεφαλιά του Γουίλσον, σε ένα γενικά πάντως μέτριο παιχνίδι. Η Στόουκ παρέμεινε χωρίς νίκη και χωρίς να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ωστόσο μέχρι στιγμής η χρονιά εξελίσεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού η ομάδα βρίσκεται στην 8η θέση με 25 βαθμούς. Εντός έδρας μέχρι στιγμής έχει πετύχει τέσσερις νίκες (4-3-2) και στόχος κόντρα στη Γουίγκαν είναι η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. 

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Η Γούιγκαν την περασμένη Δευτέρα είχε δύσκολο έργο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οποία δεν κατάφερε να αποφύγει τη συντριβή με 5-0. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια παίζοντας από το 39ο λεπτό με παίκτη λιγότερο δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Παραμένει εντός ζώνης του υποβιβασμού έχοντας μέχρι στιγμής 14 βαθμούς, ενώ εκτός έδρας μέχρι στιγμής έχει δύο νίκες (2-1-6). Στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης και είναι χαρακτηριστικό ότι στα 10 τελευταία έχει τρεις νίκες και μόλις δύο ήττες. Πέρσι στο "Μπριτάνια" είχε εξασφαλίσει την παραμονή της επικρατώντας με 1-0 της αδιάφορης Στόουκ.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΟΟΥΚ:Αμφίβολοι οι Γουίλαν και Κράουτς, εκτός πάντα ο Σιντιμπέ.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ:Κατέθεσε έφεση και "έσβησε" την ποινή του Σάμον. Μπόις και Κέρκλαντ παραμένουν εκτός.

ΕΔΡΑ
4-3-2
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
2-1-6



         ΣΟΥΟΝΣΙ                  -                  ΤΟΤΕΝΑΜ



ΣΟΥΟΝΣΙ: Η Σουόνσι την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε το βαθμό της ισοπαλίας στη ΚΠΡ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιβεβαίωσε ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ότι είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μάλιστα το τελικό αποτέλεσμα μάλλον την αφήνει ικανοποιημένη αφού η αντίπαλος της ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με το γκολ που πέτυχε με τον Γκράχαμ να "ελέγχεται" για χέρι! Οι "κύκνοι" παραμένουν χωρίς νίκη στα τρια τελευταία παιχνίδια τους, ενώ στο διάστημα αυτό έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ. Συνολικά η Σουόνσι έχει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει (1-4-3). Ομάδα έδρας έχοντας στο "Λίπερτι" τέσσερις νίκες και συνολικά 16 κερδισμένους βαθμούς (4-4-1). 

ΤΟΤΕΝΑΜ: Η Τότεναμ την περασμένη Τρίτη χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κατάφερε να περάσει από την έδρα της Νόριτς επικρατώντας με 2-0 και χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Παρέμεινε με αυτό το τρόπο αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ενώ συνολικά στα τελευταία 10 έχει μόλις μια ήττα και ταυτόχρονα οκτώ νίκες. Η ομάδα του Ρέντναπ βρίσκεται στην 3η θέση με 38 βαθμούς και μάλιστα έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο και πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία της τα τελευταία περίπου 40 χρόνια. Εκτός έδρας οι "πετεινοί" μέχρι στιγμής έχουν έξι νίκες και διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίδοση πίσω από τη Γιουνάιτεντ.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΟΥΟΝΣΙ:Τέιτ και Μπόντε παραμένουν εκτός, αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Τέιλορ.

ΤΟΤΕΝΑΜΕπιστρέφει ο αρχηγός Κινγκ. Εκτός οι Ντόσον, Χάντλστοουν, Τζένας και Λένον. Αμφίβολος ο Ντεφόε.

ΕΔΡΑ
4-4-1
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
6-2-1



 ΟΜΑΔΑΒΑΓ.ΝΙΗΓΚΟΛΝΙΗΓΚΟΛΝΙΗΓΚΟΛ
1ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ4518143153-1590028-453125-11
2ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.4518143147-1471128-1172019-3
3ΤΟΤΕΝΑΜ3817122334-1961117-861217-11
4ΤΣΕΛΣΙ3418104436-2161222-1343214-8
5ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ341997324-1546014-851310-7
6ΑΡΣΕΝΑΛ3318103534-2662115-641419-20
7ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ301986526-2543212-1143314-14
8ΣΤΟΟΥΚ251874718-2843212-93156-19
9ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ221864819-262257-1142312-15
10ΕΒΕΡΤΟΝ211763818-203249-103149-10
11ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ211856727-3342316-1414411-19
12ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ201848619-2332411-111628-12
13ΦΟΥΛΑΜ191847719-2433314-141445-10
14ΣΟΥΟΝΣΙ191847717-2244111-30366-19
15ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ181846822-2224313-112259-11
16ΚΠΡ171845918-321448-1531510-17
17ΓΟΥΛΒΣ1618441020-3332413-151267-18
18ΓΟΥΙΓΚΑΝ1418351015-351449-162166-19
19ΜΠΟΛΤΟΝ1218401422-4110810-2330612-18
20ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ1118251125-3920712-1905413-20

 Champions League
 Προκριματικά Champions League
 Europa League
 Υποβιβασμός



ΠΗΓΗ :www.e-bet.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου