Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Preview: Southwest Division


Χρονιά αποδείξεων είναι για τις ομάδες της Southwest η φετινή, αφού κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει τόσο από τους Πρωταθλητές Mavericks, όσο και από τους Spurs, τους Grizzlies, τους Hornets και τους Rockets.

Θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο οι Mavericks; Αντέχουν τα γέρικα κορμιά των Spurs άλλη μία απαιτητική σεζόν; Θα κάνουν την υπέρβαση οι Grizzlies; Πως θα αντιδράσουν οι Hornets στην ‘’μετά Chris Paul’’ εποχή; Θα μπουν στα πλέι-οφ οι Rockets; Σε κανέναν άλλο όμιλο του ΝΒΑ δεν τίθενται τόσα ερωτήματα όσα στη Southwest, που ανέδειξε πέρυσι τον Πρωταθλητή (Mavs), την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση (Spurs) και την έκπληξη της χρονιάς (Grizzlies).

Δειτε επισης τα  preview της southeast της central της atlantic της northwest και της pacific

Dallas Mavericks



Τι έκαναν πέρυσι: Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία (των άλλων, γιατί οι ίδιοι το έλεγαν όλη τη σεζόν) και ξεκινώντας από την τρίτη θέση της Δύσης με ρεκόρ 57-25 έφτασαν μέχρι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, επικρατώντας στους τελικούς με 4-2 των Heat.

Ο προπονητής: Rick Carlisle. O έμπειρος τεχνικός ετοιμάζεται για την τέταρτη χρονιά του στον πάγκο των Mavericks. Όντας ο «Προπονητής της χρονιάς» το 2002, ο Carlisle είχε δείξει από τα πρώτα του βήματα στο Detroit την αξία του, αφού ουσιαστικά οι Pistons που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα του 2004 ήταν δικό του δημιούργημα. Του αρέσουν οι πειραματισμοί και εν αντιθέσει με τους άλλους τεχνικούς του ΝΒΑ δεν έχει πρόβλημα να αλλάζει συνεχώς την βασική του πεντάδα μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει. Κάπως έτσι έχρισε βασικό κατά την διάρκεια των περσινών τελικών με τους Heat τον J.J Barea φέρνοντας τούμπα την σειρά.

Ο σταρ: Dirk Nowitzki. Ο Γερμανός φόργουορντ αποτελούσε για χρόνια το Α και το Ω της ομάδας. Είναι πλέον χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτη στην ιστορία του συλλόγου, ενώ μετά και την περσινή του παρουσία στα πλέι-οφ “κλείδωσε” μία θέση στο Hall Of Fame. Σούτινγκ γκαρντ σε σώμα σέντερ, παίζει πάουερ φόργουορντ και σκοράρει όποτε και όπως θέλει. Αυτό όμως που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι έχει τεράστια καρδιά και δεν φοβάται ποτέ να πάρει την ευθύνη του τελευταίου σουτ. Ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης.

Το κλειδί: Την περσινή χρονιά ο Brendan Haywood έζησε στην σκιά του Tyson Chandler, αφού μέσα σε μία νύχτα από βασικός σέντερ του Dallas έγινε παγκίτης. Με τον Chandler όμως να έχει μετακομίσει πλέον στους Knicks, η θέση του βασικού σέντερ ανήκει στον απόφοιτο του κολεγίου του North Carolina, που καλείται να καλύψει ένα τεράστιο κενό. Αν τα καταφέρει τότε θα έχουν ελπίδες και οι Mavs για κάτι καλό.

Τα νέα πρόσωπα: Ο Lamar Odom είναι σίγουρα η σημαντικότερη προσθήκη των περσινών Πρωταθλητών, αφού έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πάντα στο γήπεδο και μάλιστα πολύ καλά. Ο Vince Carter και ο Delonte West που ήρθαν σαν free agent αναμένεται να δώσουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια, με τον πρώτο να λογίζεται ως βασικός, ενώ και ο Brandan Wright που ήρθε σχετικά αθόρυβα στην ομάδα ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής όταν χρειάζονται ανάσες οι Nowitzki/Odom/Haywood. Προσθήκη της τελευταίας στιγμής ήταν το ‘’αιώνιο ταλέντο’’ Sean Williams, ο οποίος πιθανόν να έχει την τελευταία του ευκαιρία να αποδείξει ότι ωρίμασε.

Πλεονεκτήματα: Αν υπάρχει κάτι που σίγουρα δεν λείπει από τους Mavs αυτό είναι η εμπειρία. Οι Πρωταθλητές έχουν στο ρόστερ τους παίκτες-νικητές (Dirk, Jason Kidd, Shawn Marion, Jason Terry, Odom) που θα δίνουν τα πάντα κάθε φορά για τη νίκη. Όταν κάποιος τους αντιμετωπίζει ξέρει ότι θα έχει δύσκολο βράδυ, αφού δεν τα παρατάνε ποτέ ότι και αν λέει ο πίνακας του σκορ.

Μειονεκτήματα: Το κενό του Chandler δεν θα καλυφθεί εύκολα. Σίγουρα ο Haywood είναι ένας καλός παίκτης και ο Odom θα δώσει λύσεις, αλλά κανένας από τους δύο δεν είναι Chandler. Μπορεί να μην έχουν εξίσου μεγάλο όνομα, αλλά και οι DeShawn Stevenson και J.J Barea είχαν σημαντικό ρόλο πέρυσι στην ομάδα όντας καθοριστικοί στην πορεία των Mavs. Ο Carter είναι ο αντι-Stevenson, ωστόσο, αν και είναι πολύ καλύτερος επιθετικός, στην άμυνα οι δύο παίκτες δεν συγκρίνονται. Αν δεν κάνει καλή χρονιά ο West ή ο Rodrique Beaubois τότε στο Dallas ίσως αντιμετωπίσουν προβλήματα σε βάθος χρόνου, αφού τα χρόνια έχουν αρχίσει και βαραίνουν την ομάδα.


San Antonio Spurs



Τι έκαναν πέρυσι: Ξεκίνησαν εκρηκτικά την σεζόν και αναδείχτηκαν εύκολα πρώτοι σε όλη την Δυτική περιφέρεια με ρεκόρ 61-21. Στα πλέι-οφ ωστόσο έπεσαν θύματα έκπληξης και αποκλείστηκαν από τους Grizzlies στον πρώτο γύρο με 4-2.

Ο προπονητής: Gregg Popovich. Πραγματική ‘’αλεπού’’ των πάγκων, ο Αμερικανός με τις Σερβικές ρίζες έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας από τους καλύτερους προπονητές της λίγκας, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι ένας από τους μόλις πέντε προπονητές στην ιστορία του ΝΒΑ με τουλάχιστον τέσσερα Πρωταθλήματα στην κατοχή του. Κάθισε στον πάγκο των Spurs στα μέσα της σεζόν 1996/97 και έχει μείνει στο ίδιο μέρος από τότε. Απέδειξε μαζί με την διοίκηση των Τεξανών ότι ακόμα και μία ομάδα από μικρή αγορά μπορεί να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, αρκεί να κάνει στις σωστές κινήσεις.

Ο σταρ: Tim Duncan. Το τοτέμ των Spurs. O φόργουορντ/σέντερ από τις Παρθένους νήσους θεωρείται ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ στην ιστορία της λίγκας. Κατά πολλούς είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Ένας από τους πιο έξυπνους ψηλούς στο ΝΒΑ, παίκτης που από την ρούκι χρονιά του έμοιαζε να έχει έρθει από μία άλλη εποχή. Σουτάκι με ταμπλό, όχι άλματα στον Θεό, εξαιρετικός αμυντικός. Όταν είναι υγιής οι Spurs είναι άλλη ομάδα και ας έχει πατήσει τα 35 του χρόνια.

Το κλειδί: Υγεία. Μοιάζει κλισέ, ωστόσο στους Spurs αυτό είναι το μόνο που ζητάνε κάθε χρόνο για να μπορέσουν να θέσουν στόχους. Τα κορμιά των Duncan/Ginobili, ακόμα και του νεαρότερου Parker έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Αν έπρεπε πάντως κάποιος να εστιάσει σε παίκτη, τότε το κλειδί για το San Antonio δεν αποκλείεται να είναι Tiago Splitter. Ο Βραζιλιάνος σέντερ πέρυσι δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, ωστόσο μετά και την απόσυρση του Antonio McDyess δεν αποκλείεται να κληθεί να βγει μπροστά.

Τα νέα πρόσωπα: Ο T.J Ford ήταν για χρόνια στο περιθώριο στους Pacers και ελπίζει να συνεχίσει την παράδοση των Spurs να “ανασταίνουν” παίκτες που όλοι έχουν ξεγράψει. Το άλλο νέο πρόσωπο του San Antonio, o ρούκι Kawhi Leonard, θέλει από την πλευρά του να συνεχίσει μία άλλη παράδοση των “Σπιρουνιών” - αυτή των καλών ρούκι – και αναμένεται να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Πλεονεκτήματα: Ομάδα με προσωπικότητα, με παίκτες που χάρη στην πειθαρχία που έχει επιβάλει ο Popovich ξέρουν πάντα τι να κάνουν στο γήπεδο. Ο κορμός των Spurs είναι ίδιος εδώ και χρόνια, έτσι εν αντιθέσει με άλλες ομάδες δεν θα χαθεί χρόνος για να βρεθεί χημεία. Η τριάδα των Spurs (Duncan/Ginobili/Parker) ακόμα και έτσι γερασμένη παραμένει μία από τις καλύτερες τριάδες της λίγκας.

Μειονεκτήματα: Τα κορμιά των Duncan-Ginobili έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς. Πέρυσι  ο Popovich βρήκε τον τρόπο να τους κρατάει φρέσκους μειώνοντας τον χρόνο συμμετοχής τους ή ξεκουράζοντάς τους σε back to back παιχνίδια. Με την κανονική περίοδο όμως να έχει “στριμωχτεί” σε 120 μέρες δεν είναι σίγουρο αν θα μπορεί να κάνει το ίδιο και φέτος. Η παραχώρηση του George Hill στους Pacers αδυνάτισε τον πάγκο της ομάδας, ο οποίος παραμένει πάντως ένα από τους καλύτερους του ΝΒΑ. Αν δεν ξεπεταχθεί πάντως κανένα καινούριο ‘’φυντάνι’’ όπως τα προηγούμενα χρόνια τότε οι Spurs θα έχουν πρόβλημα.


New Orleans Hornets



Τι έκαναν πέρυσι: Ξεκίνησαν την σεζόν με 8-0 και συνολικά 11 νίκες σε 12 παιχνίδια! Στη συνέχεια πάντως επικράτησε η… λογική και τερμάτισαν την έβδομη θέση της Δύσης με ρεκόρ 46-36. Στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ ‘’τρόμαξαν’’ λίγο τους Lakers πριν αποκλειστούν τελικά με 4-2

Ο προπονητής: Monty Williams. Πανέτοιμος για την δεύτερη σεζόν του στη Νέα Ορλεάνη είναι ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος στην παρθενική του παρουσία σε πάγκο ομάδας πέρυσι άφησε υποσχέσεις. Σωστή διαχείριση του ρόστερ και ικανότητα να πάρει το καλύτερο δυνατό μέχρι και από τον τελευταίο παίκτη της ομάδας ήταν τα δύο δυνατά χαρακτηριστικά του Williams, ο οποίος διαχειρίστηκε μία χαρά και την παραφιλολογία γύρω από τον Chris Paul.

Ο σταρ: Eric Gordon. Ο νεαρός γκαρντ ήταν ο παίκτης γύρω από τον οποίο ‘’χτίστηκε’’ η ανταλλαγή του Chris Paul στους Clippers. Εξαιρετικός σκόρερ (22.3 πόντοι πέρυσι), πολύ καλός σουτέρ και συνεπής αμυντικός παρά το χαμηλό του ύψος, ο απόφοιτος του κολεγίου της Indiana αναμένεται να σηκώσει μεγάλο μέρος της επιθετικής παραγωγικότητας της ομάδας.

Το κλειδί: Carl Landry. Την ίδια στιγμή που οι Emeka Okafor και Chris Kaman θα ‘’κονταροχτυπιούνται’’ για την θέση του βασικού σέντερ της ομάδας, ο Landry θα έχει κλειδώσει την θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ. Χρήσιμος παίκτης, με καλή επαφή με το καλάθι, έχει αποδείξει πως όταν του δίνεται χώρος και χρόνος μπορεί να είναι πολύ παραγωγικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο είτε παίζοντας βασικός.

Τα νέα πρόσωπα: Η τριάδα των Gordon, Kaman και Al-Farouq Aminu που ήρθαν από τους Clippers για χάρη του Paul ξεχωρίζει στις νέες προσθήκες της ομάδας, με τους τρεις παίκτες να αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει λογικά και ο DaJuan Summers, ενώ στον σύλλογο ανήκουν πλέον και οι ρούκι Brian Butch και Jerome Dyson.

Πλεονεκτήματα: Το σημαντικότερο πλεονέκτημα των Hornets είναι ότι δεν τους υπολογίζει κανείς! Από εκεί και πέρα λίγες ομάδες θα έχουν καλύτερη γραμμή ψηλών από αυτούς. Trevor Ariza, Aminu, Landry, Jason Smith, Okafor και Kaman σχηματίζουν μία απρόσμενα δυνατή γραμμή ψηλών που θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε πολλούς, ενώ ο Gordon αναμένεται να έχει πολλή ώρα τη μπάλα στα χέρια του στην περιφέρεια για να δημιουργήσει, κάτι που όπως έδειξε στους Clippers μπορεί να το κάνει καλά.

Μειονεκτήματα: Το γεγονός ότι το ΝΒΑ είναι ακόμα ο Ιδιοκτήτης της ομάδας δεν είναι καλό ούτε για τους Hornets ούτε για την ίδια τη λίγκα, που καλείται να βρει γρήγορα μία λύση. Όχι γιατί οι παίκτες δεν θα νιώθουν ασφαλείς χωρίς διοίκηση, αλλά επειδή απλώς δεν είναι σωστό. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, είναι δεδομένο ότι το κενό ενός παίκτη του διαμετρήματος του Paul δεν καλύπτεται εύκολα, με την περιφερειακή γραμμή της ομάδας να είναι αδύνατη πίσω από τους Gordon και Jarrett Jack, αφού μόνο ο Marco Bellinelli μπορεί να δώσει λύσεις, με όλους τους υπόλοιπους γκαρντ να μην έχουν παραστάσεις.


Memphis Grizzlies



Τι έκαναν πέρυσι: Πραγματοποιώντας την αντεπίθεσή τους μετά το All Star Game κατέκτησαν την όγδοη θέση στην Δύση με ρεκόρ 46-36. Στα πλέι-οφ σόκαραν τον μπασκετικό κόσμο αποκλείοντας τους Spurs στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο γύρο έβγαλαν το λάδι των Thunder πριν αποκλειστούν με 4-3.

Ο προπονητής: Lionel Hollins. Ο άνθρωπος που έδωσε ταυτότητα στην ομάδα από την πρώτη ημέρα που κάθισε στον πάγκο της τον Ιανουάριο του 2009. Αρχικά έμοιαζε με προσωρινή λύση, ωστόσο οι Grizzlies αποφάσισαν τελικά το καλοκαίρι του 2010 να τον διατηρήσουν στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Και δεν θα το μετάνιωναν. Ο Hollins έδωσε κίνητρο στον Zach Randolph να γίνει ξανά παίκτης επιπέδου All-Star, στήριξε τον Mike Conley χρίζοντάς τον βασικό πόιντ γκαρντ και έδωσε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, φτιάχνοντας μία ομάδα-μοντέλο.

Ο σταρ: Zach Randolph. Για χρόνια ο ταλαντούχος φόργουορντ θεωρείτο ένας παίκτης που έκανε καλά νούμερα σε κακές ομάδες. Πέρυσι όμως απέδειξε σε όλους ότι είναι ένας από τους καλύτερους πάουερ φόργουορντ του Πρωταθλήματος. Πραγματικό ‘’θηρίο’’ κάτω από τα καλάθια, υπάρχουν στιγμές που μοιάζει ασταμάτητος στην επίθεση, προκαλώντας εφιάλτες στους προσωπικούς του αντιπάλους.

Το κλειδί: Rudy Gay. Υπήρξαν πολλοί που υποστήριξαν πέρυσι ότι μετά τον τραυματισμό του νεαρού φόργουορντ οι Grizzlies βρήκαν ρυθμό. Άλλοι πάλι υποστήριξαν πως με τον Gay στην σύνθεσή του το Memphis μπορεί και να κατακτούσε το Πρωτάθλημα! Όπως και να έχει, ξαφνικά η φετινή σεζόν είναι χρονιά αποδείξεων για τον απόφοιτο του κολεγίου του Connecticut, ο οποίος καλείται να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα για να φτάσει στην υπέρβαση.

Τα νέα πρόσωπα: Στο Memphis θέλησαν να κρατήσουν ίδιο τον κορμό τους, χωρίς να κάνουν εντυπωσιακές κινήσεις. Σε αυτή την λογική υπέγραψαν μόνο με δύο γκαρντ, τον ρούκι Josh Selby και τον Jeremy Pargo, αλλά και έναν βετεράνο φόργουορντ, τον Brian Skinner. Ο σοβαρός τραυματισμός του Darrell Arthur όμως (ρήξη αχίλλειου τένοντα, χάνει την σεζόν) τους έχει αναγκάσει να βγουν στην αγορά για να βρουν έναν ψηλό να δίνει ανάσες στους Randolph-Gasol.

Πλεονεκτήματα: Ομάδα με ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Έχει μία από τις πιο γεμάτες περιφερειακές γραμμές στο ΝΒΑ, με παίκτες για όλα τα γούστα. Οργανωτές (Conley, Vasquez), καλούς αμυντικούς (Allen, Young, Henry), σουτέρ (Mayo) και σκόρερ (Gay). Όχι βέβαια πως η γραμμή ψηλών δεν είναι καλή, αφού το δίδυμο των Randolph-Gasol είναι ένας από τα πιο παραγωγικά ζευγάρια ψηλών στο ΝΒΑ.

Μειονεκτήματα: Σίγουρα οι Randolph-Gasol είναι εξαιρετικοί, ωστόσο πίσω από αυτούς μετά και τον τραυματισμό του Arthur υπάρχει προς το παρόν μόνο ο βετεράνος Brian Skinner. Είναι δεδομένο βέβαια ότι οι Grizzlies θα κάνουν ότι μπορούν να βρουν έναν καλό παίκτη. Ένα ακόμα ζήτημα είναι πως θα ξαναμπεί στην ομάδα ο Gay, αφού περιέργως πέρυσι οι ρόλοι φάνηκαν να είναι πιο ξεκάθαροι στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του.


Houston Rockets



Τι έκαναν πέρυσι: Ξεκίνησαν άλλη μία σεζόν με την ελπίδα ότι ο Yao Ming θα είναι υγιής και θα στοχεύσουν ψηλά. Πολύ νωρίς όμως ο Κινέζος σέντερ μπήκε στα… πιτς, για να ανακοινώσει το καλοκαίρι ότι κόβει το μπάσκετ, με τους Rockets να μένουν εκτός πλέι-οφ με ρεκόρ 43-39.

Ο προπονητής: Kevin McHale. Ο Θρυλικός πάουερ φόργουορντ των Celtics είναι ο αντικαταστάτης του Rick Adelman στον πάγκο των Rockets. Συνολικά στην προπονητική του καριέρα έχει μόλις 94 αγώνες στο βιογραφικό του, σε δύο διαφορετικές περιόδους στους Minnesota Timberwolves, τις σεζόν 2004/05 και 2008/09. Δυνατή προσωπικότητα, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, ωστόσο ουσιαστικά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει σημαντικό δείγμα γραφής του.

Ο σταρ: Luis Scola. Ο Kevin Martin πιθανόν να διαφωνεί με αυτό, αφού πέρυσι είχε 23.5 πόντους μέσο όρο, όντας ο πρώτος σκόρερ των Rockets. Ο Αργεντινός φόργουορντ όμως είναι ο πραγματικός σταρ της ομάδας, όντας αναγκασμένος τα δύο τελευταία χρόνια να παλεύει κάτω από τα καλάθια με τα θηρία. Και τα καταφέρνει μία χαρά, κάτι που αποδεικνύεται και από τους 18.3 πόντους και τα 8.2 ριμπάουντ που είχε πέρυσι.

Το κλειδί: Kyle Lowry. Ο απόφοιτος του κολεγίου του Villanova είναι ο κύριος υπεύθυνος που οι Rockets παραχώρησαν πέρυσι χωρίς δισταγμό τον Aaron Brooks με ανταλλαγή στους Suns. Πολύ δυνατός για πλέι-μέικερ, έκλεισε την σεζόν με 13.5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ, κατευθύνοντας ιδανικά το παιχνίδι της ομάδας, κάτι που αναμένεται να κάνει και φέτος.

Τα νέα πρόσωπα: Η προσθήκη του Samuel Dalembert είναι αυτή που ξεχωρίζει στο Houston, αφού ο Αϊτινός σέντερ προσφέρει το απαραίτητο ύψος που έλειπε στην ομάδα. Από εκεί και πέρα οι Rockets πρόσθεσαν στο ρόστερ τρεις ρούκι και έναν παίκτη με μικρή εμπειδία στο ΝΒΑ. O λόγος για τους Marcus Morris, Chandler Parsons και Donatas Motejunas που επέλεξαν στο ντραφτ και τον Jeff Andrien που υπέγραψε σαν free agent.  Κάποιοι από αυτούς, με πρώτο τον Morris λογικά θα έχουν ρόλο.

Πλεονεκτήματα: Στις θέσεις 1-3 οι Rockets είναι από τις πιο γεμάτες ομάδες του Πρωταθλήματος, έχοντας παίκτες όπως οι εξελίξιμοι Lowry και Dragic, ο σκόρερ Martin και οι αθλητικοί Chase Budinger και Courtney Lee. Αν παίξουν με βάση το ταλέντο τους και οι Terence Williams και Jonny Flynn τότε οι ‘’Ρουκέτες’’ θα είναι υπερπλήρεις στην περιφερειακή γραμμή. Δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε και τον σταθερότερο παίκτη της ομάδας που αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ, τον Luis Scola.

Μειονεκτήματα: Με εξαίρεση τον Scola δεν υπάρχει κάτω από το καλάθι κάποιος παίκτης να απειλεί με συνέπεια στην επίθεση. Στην θέση του σέντερ πίσω από τον νεοαποκτηθέντα Dalembert υπάρχει μόνο ο απογοητευτικός Hasheem Thabeet. Οι Scola, Jordan Hill, Motejunas και Patrick Patterson θα δίνουν αναγκαστικά με… βάρδιες ανάσες στον Dalembert. Αν τελικά ο Terence Williams δεν έχει ωριμάσει, τότε ο Budinger θα πρέπει να κάνει πολλή καλή χρονιά για να μην υπάρχει πρόβλημα και στην θέση του σμολ φόργουορντ.







ΠΗΓΗ : nba.sport24.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου